Gloria Monserez neemt afscheid als Ketnet-wrapper

Gloria Monserez neemt afscheid als Ketnet-wrapper

Woensdag 3 juli 2024 - Groot nieuws voor de Ketnetters: Gloria Monserez kondigde zojuist haar afscheid aan als Ketnet-wrapper. Op donderdag 15 augustus neemt ze afscheid tijdens de Ketnet Zomertour in Roeselare.

De komende weken neemt Gloria de Ketnetters mee in haar afscheid. Met een klein maar overvol hartje, want de afgelopen jaren heeft ze de allerleukste dingen mogen doen. En tijdens haar laatste weken wil ze het ervan pakken in de videoreeks Nog één keer. Gloria biedt de Ketnetters een unieke inkijk in haar laatste weken bij Ketnet.

"Ik heb zo’n ongelofelijk fijne, grappige, warme, zotte jaren gehad als Ketnet-wrapper. Ik heb zo hard gelachen, zoveel coole dingen mogen doen, zo’n fijne ploeg gehad en vooral zoveel lieve Ketnetters ontmoet. Ik ga misschien minder in de Ketnet-studio staan, maar in mijn hart blijf ik een Ketnet-wrapper, voor altijd!" Gloria Monserez

Gloria Monserez werd in 2019 gekozen als Ketnet-wrapper tijdens een spannende finale tegen Aaron Blommaert in Wie Wordt Wrapper?. In 2020 werd Gloria ook lid van De KetnetBand. In 2021 speelde ze naast Sean Dhondt de hoofdrol in Ketnet Musical: De Finale en had ze een podcast samen met Zita Wauters. In 2022 was ze één van de boegbeelden van STIP IT en in 2023 was ze ook het gezicht van De Pet op tegen Kanker. Gloria was ook te zien in Ketnet-reeksen zoals 'Ik u ook', '12 is veel' en 'Stel je voor'. Tijdens de zomer is Gloria ook te zien in de videoreeks 'Kapot gaan' op Ketnet.be, VRT MAX en in de Ketnet-app.

 

Elise Vandevenne Communicatieverantwoordelijke Ketnet

 

 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos