Skip to Content

Eerste langspeelfilm van de Sint in aantocht

Met een scenario van Hugo Matthysen, in een regie van Stijn Coninx

Ketnet, Eén en producent Sylvester Productions slaan de handen in elkaar voor de eerste film van en met de Sint, met als werktitel Ay Ay Ramon! Ramon is de trouwe stalknecht van de Sint. Bedenker van de film is Hugo Matthysen en de regie is in handen van Stijn Coninx. De film wordt in het najaar van 2015 in de zalen verwacht.

Ketnet-netmanager Wouter Quartier: “Na een jarenlange fijne samenwerking met de Sint voor televisie zijn we bij Ketnet uiteraard zeer fier dat we nu ook betrokken zijn bij dit filmavontuur. Niet het minst vanwege de betrokkenheid van de echte Sint.”

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos