Skip to Content
Dromen van Ketnetters komen uit in 'Een gat in de lucht'

Dromen van Ketnetters komen uit in 'Een gat in de lucht'

vanaf zondag 14 januari om 8.30 u. op Ketnet, ketnet.be en in de Ketnet-app

Vanaf zondagochtend 14 januari springen Ketnetters nóg vlotter uit hun bed, want dan start Een gat in de lucht. Tot en met 25 maart komt het gloednieuwe programma in de plaats van de ochtendshow Kingsize Live. In Een gat in de lucht brengen de zes wrappers grote en kleine dromen van Ketnetters in vervulling. Daarvoor hebben ze de voorbije maanden heel Vlaanderen doorkruist, maar ook in de studio maken ze dromen waar. 

Elke aflevering wordt gepresenteerd door een ander wrappers-duo; op zondag 14 januari bijten Leonard Muylle en Sander Gillis de spits af. Ze ontvangen Eva en Edith, die verrast werden door hun grote idolen Ghost Rockers. Ook Ine komt langs: zij droomde ervan om een animatiefilm te maken - met een heel bijzondere reden. In de studio hebben Sander en Leonard alvast een auto én een collectie sloopmateriaal klaargezet voor een nietsvermoedende Ketnetter. En Lize wordt getransformeerd tot haar grote idool Laura Tesoro…

Ook de daaropvolgende weken worden er nog massa’s dromen in vervulling gebracht. De wrappers halen echt álles uit de kast; van vuurwerk tot vliegtuigen, van slijm tot supermarkten, van ballenbadballen tot een hele resem BV’s.

Elke aflevering wordt op feestelijke wijze afgesloten door een Ketnetter die ervan droomt om zijn of haar favoriete artiest te zijn. Zet je dus schrap voor optredens van onder andere Beyoncé, Ed Sheeran, Green Day en K3.

Een gat in de lucht, vanaf zondag 14 januari om 8.30 u. op Ketnet, ketnet.be en in de Ketnet-app.

 

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Meer info over de volgende afleveringen is op aanvraag te verkrijgen via [email protected].

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos