Skip to Content
Dit zijn de genomineerden voor het Gala van de Gouden K's 2021

Dit zijn de genomineerden voor het Gala van de Gouden K's 2021

Woensdag 15 december 2021- Het Gala van de Gouden K's is aan zijn negende editie toe en ondertussen een gevestigde waarde geworden in showbizzland. Na een compleet uitverkochte en succesvolle editie van 2019 en een innovatieve versie van 2020 zal hét Ketnet-event van het jaar opnieuw doorgaan op zaterdag 29 januari 2022.

Het Gala van de Gouden K’s 2021 belooft weer een wervelende, spectaculaire show te worden. Straffe optredens, felbegeerde awards, de coolste uitreikers en het meest fantastische publiek: dat zijn de ingrediënten voor dit niet-te-missen feestje. Tijdens de show komen de Ketnetters te weten wie of wat in 2021 in de media en showbizz het populairste was bij de Vlaamse kinderen.

Tijdens het Gala worden awards uitgereikt in 10 categorieën. Wie wint, is de keuze van de Ketnet-kijker: zij kunnen stemmen op 9 categorieën vanaf woensdag 15 december 12 ​ uur tot en met dinsdag 21 december 20 uur. Voor het tweede jaar op rij zijn de categorieën genderneutraal. Eén categorie wordt de avond zelf gekozen en uitgereikt.

De live-show is op zaterdag 29 januari om 19.00 uur te volgen op Ketnet, de Ketnet-app of Ketnet.be. De show wordt nogmaals integraal uitgezonden op Ketnet op zondag 30 januari, om 08.30 uur en om 18.30 uur.

De genomineerden

Song:

 1. Rendez-Vous – Metejoor en Emma Heesters
 2. Vuurwerk – Camille 
 3. De wereld draait voor jou -  Regi ft. Niels Destadsbader
 4. Waterval - K3

Ketnet-serie: 

 1. Hoodie
 2. Meisjes
 3. De Hoppers 
 4. Gamekeepers

Familieprogramma:

 1. Belgium’s Got Talent
 2. De Container Cup 
 3. Thuis
 4. The Voice van Vlaanderen

Ketnet-programma:

 1. Karrewiet
 2. Surprise #LikeMe
 3. Ketnet Musical 
 4. Trefbal Royale

Acteur:

 1. Celine Verbeeck 
 2. Armin Mola
 3. Pommelien Thijs
 4. Maarten Cop

Artiest:

 1. Camille
 2. Regi
 3. Snelle
 4. Pommelien Thijs

TikTok-ster:

 1. Elias Verwilt
 2. Timon Verbeeck
 3. Steffi Mercie
 4. Jonatan Medart

YouTube-hit:

 1. Dylan Haegens
 2. Touzani
 3. Cemi
 4. Stien Edlund

Coole Ket:

 1. Laura Tesoro 
 2. Jelle Mels
 3. Naomi Janssens
 4. Nina Derwael

Het Gala van de Gouden K’s zal plaatsvinden in het Sportpaleis in Antwerpen. De felbegeerde tickets waren eind oktober al de deur uit. Door de verstrengde corona-maatregelen van 3 december 2021 zullen een aantal Ketnet-events en -shows niet kunnen plaatsvinden. Voor het Gala van de Gouden K’s op 29 januari 2022 in het Sportpaleis wordt er momenteel nog een inschatting gemaakt op basis van de nu beschikbare informatie en wordt er uitgekeken naar het volgend Overlegcomité in de week van 20 december. Indien annulering of verplaatsing van toepassing zou zijn, worden de tickethouders dan per e-mail verwittigd en komen de updates steeds op Ketnetvoorouders.be.

Elise Vandevenne Communicatieverantwoordelijke Ketnet

 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos