Skip to Content
De Ketnet Zomertour trekt door Vlaanderen

De Ketnet Zomertour trekt door Vlaanderen

Met optredens, meet & greets, randanimatie én audities voor nieuwe Ketnet Musical

Deze zomer strijkt Ketnet neer op verschillende plaatsen in Vlaanderen met een festivaldorp. Talrijke Ketnet-helden passeren de revue tijdens optredens en meet & greets. Er is ook randanimantie met een springkasteel en knutselhoek voor de allerkleinsten en tal van leuke activiteiten voor de oudere kinderen. Ketnet en Studio 100 organiseren op de vijf locaties preselecties voor een gloednieuwe Ketnet Musical. 

De Ketnet Zomertour trekt dit jaar naar vijf steden: Tienen (3 juli), Antwerpen (11 juli), Sint-Niklaas (16 juli), Roeselare (15 augustus) en Bokrijk (28 augustus). Blikvanger op het festivalplein is het indrukwekkende showpodium met scherm. Dat biedt plaats aan tal van muzikale helden zoals KaatjeMega Mindy, PrinsessiaDe KetnetBand, de cast van Ketnet Musical Kadanza TogetherGhostrockersNachtwacht en Regi

Naast het podium valt er ook heel wat te beleven in een Ketnet Jr.-hoek en een festivaldorp waar kinderen op de foto kunnen met hun Ketnet-helden. Naast de muzikale gasten zijn ook Ketnet-wrappers Sarah Mouhamou en Sander Gilles en de acteurs uit de populaire Ketnet-reeksen D5R en GoGoGo! van de partij. 

Na het grote succes van Junior Musical Kadanza en Ketnet Musical Kadanza Together slaan Ketnet en Studio 100 de handen opnieuw in elkaar voor een gloednieuwe Ketnet Musical. Dit najaar te volgen op Ketnet en ketnet.be en in het voorjaar van 2017 in de zalen. Net zoals bij de vorige edities, kunnen kinderen meedoen aan preselecties op de locaties van de Ketnet Zomertour. Inschrijven voor de preselecties kan via www.ketnetmusical.be. 

Tienen - zondag 3 juli: Optredens van De KetnetBand, Ketnet Musical, Nachtwacht en Regi

Antwerpen - maandag 11 juli: Optredens van De KetnetBand, Ketnet Musical, Nachtwacht en Mega Mindy

Sint-Niklaas - zaterdag 16 juli: Optredens van De KetnetBand, Ketnet Musical, Prinsessia en Ghost Rockers

Roeselare - maandag 15 augustus: Optredens van De KetnetBand, Ketnet Musical, Kaatje en Ghost Rockers

Bokrijk - zondag 28 augustus: Zomertour XL met optredens van De KetnetBand, Ketnet Musical, Kaatje en Ghost Rockers. En ook nog een show van de Zoon van Artan en een extra uitgebreide Ketnet Jr.-zone met Bumba, De Smurfen en Bob De Bouwer.

 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos