De Helden krijgen versterking

De Helden krijgen versterking

Helden van de sneeuw vanaf februari 2019 op Ketnet, Ketnet.be en in de Ketnet-app

Vanochtend waren de Helden te gast in Kingsize Live, ze kwamen vertellen over hun nieuwe minireeks die in februari 2019 op antenne komt. Sieg, Maureen, Dempsey en Nico zijn naar de sneeuw getrokken en daar is er iets bijzonders gebeurd: ze kwamen vier jongeren tegen die even avontuurlijk, creatief, enthousiast en heldhaftig zijn. Daarom hebben de Helden beslist dat zij ook Held worden. Wie de Helden zullen versterken komen de Ketnetters te weten in Helden van de sneeuw in februari.

"Het voelt voor ons alsof we pas gisteren begonnen zijn aan het Helden-verhaal, maar de eerste afleveringen dateren ondertussen al van meer dan 6 jaar geleden! De afgelopen jaren zaten boordevol leuke avonturen: racen met zelfgemaakte wagens, op tour door Vlaanderen, twee heuse bioscoopfilms maken, de coolste speeltuin van het land bouwen, … Het is eigenlijk niet te bevatten. De laatste jaren hebben we gemerkt dat er nog meer toffe, jonge mensen gepassioneerd bezig zijn op sportief, creatief en technologisch vlak. Het zijn stuk voor stuk ‘Helden’ op hun manier. Daarom roepen we versterking in van vier extra Helden. Wie dat zijn ontdekken jullie later maar we zijn er zeker van dat de Ketnetters met hen nog veel zotte avonturen gaan beleven." 

Maureen, Dempsey, Nico en Sieg

 

Helden van de sneeuw: vanaf februari 2019 op Ketnet, Ketnet.be en in de Ketnet-app

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NOOT AAN DE REDACTIE:

De namen van de extra Helden worden later bekendgemaakt. De Helden zijn voorlopig niet beschikbaar voor interviews. Er zal later een interviewmoment voorzien worden met alle Helden.

Over Ketnet

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos