Skip to Content
Charlotte Leysen neemt dit najaar afscheid en gaat op zoek naar een nieuwe Ketnet-wrapper

Charlotte Leysen neemt dit najaar afscheid en gaat op zoek naar een nieuwe Ketnet-wrapper

Vandaag was Ketnet-wrapper Charlotte Leysen op bezoek bij Marathon-radio bij MNM daar kondigde ze aan dat ze dit najaar stopt als Ketnet-wrapper. Samen met de Ketnetters gaat ze op zoek naar een geschikte opvolger. Die zoektocht zal dit najaar te zien zijn op Ketnet. Charlotte neemt nog niet meteen afscheid en zal deze zomer nog de presentatie van de Ketnet Zomertour voor haar rekening nemen.

Het zal me altijd bijblijven: de dag waarop ik door de Ketnetters verkozen werd als hun nieuwe Ketnet-wrapper. Wrapper zijn, het is iets heel uniek, een droomjob. Als klein meisje herinner ik me nog hoe hard ik opkeek naar de wrappers. Ik vind het dan ook een ongelofelijke eer dat ik deze prachtige rol 8 jaar op mij heb mogen nemen en kinderen op een speelse manier heb mogen helpen opgroeien. Zelf ben ik in die 8 jaar ook gegroeid van pas afgestudeerde student tot een volwassen vrouw. Ketnet heeft me zoveel onwaarschijnlijke mooie, knotsgekke en avontuurlijke momenten gegeven, waarvoor ik ontzettend dankbaar ben. Ik neem ze allemaal mee in mijn rugzak. Maar nu wordt het stilaan tijd om mijn vleugels uit de slaan. Voor elke deur die sluit, gaat er een nieuwe open. Ik kijk alle avonturen tegemoet! ​ Met heel veel zorg en plezier ga ik na de zomer samen met de Ketnetters nog op zoek naar een nieuwe wrapper. En dan is de cirkel rond, en kan ik zowel de Ketnetters als mijn Ketnet-collega’s vanuit de grond van mijn hart bedanken voor alle mooie herinneringen. Die draag ik voor altijd in mijn hart.
​Charlotte Leysen
(c) - VRT - Charlotte Leysen
(c) - VRT - Charlotte Leysen

Charlotte Leysen werd in 2011 door de Ketnetters gekozen als Ketnet-wrapper. Voor het eerst in de geschiedenis van Ketnet kozen de Ketnetters toen zelf hun nieuwe Ketnet-wrapper. Ze presenteerde ook programma's als Goed Gezien! en Kingsize Live, was het gezicht van de eerste editie van de Move tegen pesten en speelde de hoofdrol in Ketnet Musical: Kadanza. De afgelopen jaren maakte ze ook deel uit van De KetnetBand.

Charlotte gaat op zoek naar een nieuwe wrapper

Ketnet start dit najaar met een zoektocht naar een nieuwe wrapper. Kandidaten vinden alle informatie op wordwrapper.be.

Ketnet is al 21 jaar een kweekvijver voor talent. Steven Van Herreweghe presenteerde als ‘wrapper’ de eerste Ketnet-uitzending. Hij vomde samen met Ianka Fleerackers, Gitte Van Hoyweghen en Sven Ornelis het eerste wrappers-kwartet. Na hen volgen nog tal van nieuwe gezichten, van wie er een heel aantal op dit moment nog actief zijn in de media. Ketnet bleek de afgelopen 21 jaar dan ook de perfecte springplank naar een verdere carrière in de media. Enkele andere voorbeelden: Peter Van de VeireStaf CoppensJelle CleymansErika Van TielenBritt Van MarsenilleNiels Destadsbader,…

NOOT AAN DE REDACTIE

Charlotte Leysen zal later dit najaar beschikbaar zijn voor interviews over haar afscheid.

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos